به گزارش مبین نیوز، دکتر بهرام شکوری رییس هیات مدیره شرکت پیشگامان صنعت سرب و روی مهدی آباد با اشاره به ورود تجهیزات سنگ شکن کارخانه فرآوری این معدن افزود: ورود این تجهیزات جدید به معدن سرب و روی مهدی آباد، گام دیگری در جهت توسعه صنعت سرب و روی کشور میباشد.
وی با اشاره به اینکه برای اولین بار است که در طول فعالیت معدن سرب و روی مهدی آباد چنین تجهیزات پیشرفته ای وارد این معدن شده است، افزود: بهره مندی از تجهیزات و ماشینآلات شرکت متسو که در کلاس جهانی قرار دارند، امتیاز بزرگی برای معدنی با اشل سرب و روی مهدی آباد می باشد.
دکتر بهرام شکوری در ادامه خاطر نشان کرد: مدیریت و توانمندی بخش خصوصی باعث شد تا این پروژه عظیم که پیشتر به رغم گذشت بیش از ۲۰ سال که عملیات اجرایی در آن صورت نگرفته بود، تنها با گذشت ۱۰ ماه از زمان افتتاح آن توسط بخش خصوصی، ۲۶٫۳ میلیون تن باطله برداری در آن انجام گیرد.
شکوری افزود: فرصت بوجود آمده در راه اندازی و بهرهبرداری از معدن سرب و روی مهدی آباد با ذخیره قطعی ۱۵۴ میلیون تن با عیار متوسط روی ۶% ، سرب ۲% و ۵۲٫۵ گرم بر تن نقره، نه تنها میتواند به عنوان جایگزین مناسبی برای معدن انگوران و تقاضای ایران باشد، بلکه نقش پررنگی در تامین تقاضای جهانی خواهد داشت. ورود ماشینآلات و تجهیزات سنگ شکن با تکنولوژی روز دنیا، پاسخگوی نیاز فاز اول و دوم طرح ساخت کارخانه و تولید ۴۰۰ هزار تن کنسانتره سرب و روی تا انتهای سال ۹۷ میباشد.
وی با ذکر این نکته که ذخیره روی ایران تا سال ۲۰۱۶ جزء ۱۰ کشور برتر جهان قرار نداشته است، افزود: با اتمام اکتشافات تکمیلی معدن مهدی آباد ذخیره ۹٫۲ میلیون تن محتوی فلز روی این معدن در رتبه ۸ ام جهانی قرار میگیرد. درنتیجه میزان تولید این معدن بزرگ میتواند نقش تأثیرگذار و مهمی در جایگاه بینالمللی ایران در حوزه سرب و روی داشته باشد.
در پایان دکتر شکوری از حمایت، همکاری و اعتماد دکتر کرباسیان رییس هیات عامل ایمیدرو به بخش خصوصی و همچنین زحمات و تلاش های مهندس صفری مدیر مجتمع سرب و روی مهدی آباد تشکر کرد.